in

Top Gear – 50 Years of James Bond Cars

Het duurt nog even voordat Top Gear Season 19 van start gaat, waarschijnlijk pas begin 2013. Gisteren werd er echter wel een Top Gear Special uitgezonden door de BBC, 50 Years of Bond Cars. De presentatie is in handen van Richard Hammond, hoewel het misschien jammer is dat de andere twee heren niet aanwezig zijn doet Richard het prima in zijn eentje.

Elke auto die de afgelopen 50 jaar een rol van betekenis heeft gespeeld in één van de 23 James Bond films komt aan bod, van de legendarische Aston Martin uit Goldfinger tot aan het rijtje BMW’s waar Pierce Brosnan in reed. Natuurlijk worden de missers ook even aangestipt, zoals de race op een bergweg tussen een Ferrari 355 en een 30 jaar oudere Aston Martin..

Voor de Top Gear en James Bond liefhebbers is dit een prachtige uitzending waarin sommige auto’s tot in de kleinste details belicht worden. Werkelijk iedere BMW, Aston Martin, Ferrari, Lotus en zelfs de dubbeldekker bus komt aan bod. Wacht dus niet langer en bekijk de James Bond Top Gear Special hieronder.

Video: 50 Years of James Bond Cars

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Kimi Raikkonen ook in 2013 bij Lotus F1

Kimi Raikkonen ook in 2013 bij Lotus F1

GRIP - De 700 pk Club

GRIP – De 700 pk Club