in

Richard Hammond rijdt een Rimac voor het eerst na zijn crash

Het is meer dan 6 jaar geleden dat Richard Hammond, onder andere bekend als presentator van Top Gear, een levensbedreigende crash heeft gehad met de Rimac Concept One hypercar. Hij kwam er met een gebroken been vanaf, maar de hypercar ging in vlammen op na de crash. Het is niet opmerkelijk om te zeggen dat de familie Hammond van actie houdt. Richard Hammond zette zijn dochter onlangs in een Dodge RAM TRX met 707 PK. 

Rimac besloot Richard een nieuwe kans te geven. De opvolger van de hypercar waarin het dramatische voorval plaatsvond, de Rimac Nevera, moet Richard een betere ervaring geven. Even wat informatie over de Rimac Nevera. Deze elektrische hypercar beschikt over een duizelingwekkende 1.914 pk waarmee hij in 1,9 seconden naar de 100 km/u blaast. Hou je echt van snelheid, dan zit je binnen 9,3 seconden aan de 300 km/u. Naast het bloedsnelle vooruitrijden is de Rimac Nevera ook een ster in het achteruitrijden. Lees ons artikel over hoe snel de Rimac Nevera achteruit kan rijden. Het is absurd!

Laten we hopen dat deze testrit een stuk soepeler verloopt.

Video: Richard Hammond rijdt een Rimac voor het eerst na zijn crash

author avatar
Marc Redacteur
Autoliefhebber in hart en nieren waar snelheid en brute motorgeluiden het hart sneller van doen kloppen. Favoriete auto; Chevrolet Camaro, maar waardeert ook de sedans van BMW, Audi en Alfa Romeo.
Max Verstappen en Engineer Gianpiero Lambiase

Dubbelinterview met Max Verstappen en Engineer Gianpiero Lambiase

Citroën C1 waagt kansloze vluchtpoging

Citroën C1 waagt kansloze vluchtpoging