in

Top Gear brengt LaFerrari, McLaren P1 & Porsche 918 bij elkaar

Top Gear Magazine, dus niet de heren die we de komende 10 weken op tv zien, kreeg het voor elkaar om de drie beste auto’s van dit moment bij elkaar te brengen. Dat lijkt ons geen gemakkelijke opgave want we hebben nog nooit een directe vergelijking gezien tussen de LaFerrari, P1 en 918 Spyder. Mede doordat Ferrari hier niet aan mee wil werken.

Als je de drie hypercars dan eindelijk gelijktijdig in bezit hebt maak je dus op zijn minst een video van 15 minuten, toch? Nee, Top Gear Magazine koos ervoor om slechts anderhalve minuut te filmen en een uitgebreid verslag te typen in hun blaadje, want dat levert meer geld op. Onvoorstelbaar vinden wij dat, wie wil er nou lezen over een test tussen drie hypercars als je de vergelijking ook in beeld en geluid kan brengen.

Feit is dat advertenties in bladen veel meer geld opleveren dan online, plus dat mensen wel bereid zijn abonnementsgeld te betalen voor een papieren magazine en niet voor digitale artikelen. Top Gear Magazine wil geen dief van zijn eigen portemonnee zijn en dus moeten we voor de complete test en conclusie het blaadje kopen. Anderhalve minuut aan mooie beelden kun je hieronder gratis en voor niets zien.

Video: LaFerrari, McLaren P1 & Porsche 918

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari F355 schreeuwt met Armytrix Uitlaat

Ferrari F355 schreeuwt met Armytrix-uitlaatsysteem

Jay Leno's Garage - Mercedes-Benz 300 SEL 6.3

Jay Leno’s Garage – Mercedes-Benz 300 SEL 6.3