in

Top Gear – The Perfect Road Trip 2

In 2013 gingen Jeremy en Richard op pad om de perfecte roadtrip te maken. Achteraf gezien vonden de heren dat het helemaal geen perfecte roadtrip was, natuurlijk omdat ze in Frankrijk hun rijbewijs kwijtraakten en niet verder konden filmen.

In de nieuwste Top Gear DVD, The Perfect Roadtrip 2, trekken Jeremy en Richard opnieuw naar Italië, ‘God’s personal race track’ zoals Jeremy het noemt. De line-up bestaat onder uit de Lamborghini Huracán, de McLaren 650S en P1, de Alfa Romeo 4C, de Chevrolet Corvette Stingray, twee klassieke Alfa cabrio’s, de Abarth 500, de BMW M4, de Jaguar F-Type R Coupe, twee oude Ford Capri’s en twee minder geslaagde Ferrari-replica’s. Ze gaan ook nog het water op met twee enorme boten.

De DVD werd in december 2014 gelanceerd en we hebben nu eindelijk een geschikte stream gevonden. Mocht je de The Perfect Roadtrip 2 nog niet gezien hebben en zin hebben in 94 minuten vermaak, scroll dan naar benden en klik op play! Even die irritante pop-ups sluiten, laten bufferen en kijken maar!

De afleveringen van Top Gear kun je het beste bekijken op pc, de videostreams zijn vaak niet geschikt voor mobiel of iPad.

Video: Top Gear – The Perfect Road Trip 2

Top Gear – The Perfect Road Trip 2

4 Reacties

Laat een reactie achter
 1. @autostrada is er ook nog een andere versie? na meer als een halfuur laden kan ik 3 minuten kijken, daarna loopt ie weer compleet vast 🙁

  • De video werkt hier gewoon in chrome in IE. Je zou eventueel het volgende nog kunnen proberen.

   – Ad blockers kunnen wel eens voor problemen zorgen, mocht je deze aan hebben staan zet hem dan uit.
   – Heb je de laatste versie van Flash? Als dit niet bijgewerkt is dan laden de video’s niet.
   – Wis je browsergeschiedenis eens en probeer dan de video’s af te spelen.

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *