in

Top Gear Season 13 Episode 2

De presentatoren gaan op zoek naar een auto die perfect zou zijn voor 17-jarigen, die goedgekeurd zou worden door hun ouders en door de verzekeringsmaatschappijen. Met een budget van 2.500 dollar kocht Clarkson een Volvo 940 Turbo Estate, Hammond een Hyundai Coupe en May een Volkswagen Golf Mk III.

Om erachter te komen wie van de drie de beste auto heeft gekocht moeten ze natuurlijk een reeks challenges doorstaan. Waaronder het aanpassen van hun auto’s om 17-jarige meisjes aan te trekken, stiekem terug naar het huis van hun ouders sluipen, hun auto’s repareren nadat ze over de kop zijn gegaan en natuurlijk een handrembocht.

Later in de show zien we hoe Hammond in Abu Dhabi is om de Lamborghini Murciélago LP670-4 SV te testen in een race tegen een Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition. De Stig is ook aanwezig want hij racet de McLaren F1 tegen de Bugatti Veyron, bestuurd door Hammond, om te bepalen wat de snelste auto van het decennium is.

Video: Top Gear Season 13 Episode 2

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Top Gear Season 13 Episode 3

Top Gear Season 13 Episode 3

Top Gear Season 13 Episode 1

Top Gear Season 13 Episode 1