in

Top Gear Season 17 Episode 3

Hij is er weer, de complete 3e aflevering van Top Gear season 17. Mocht je het gemist hebben, geen BBC ontvangen of misschien wil je de aflevering gewoon nog een keer bekijken. In de derde aflevering staan de Ferrari 458 Italia en de McLaren MP4-12C tegenover elkaar, zal de McLaren bij Top Gear wel in de smaak vallen? En hoe snel is The Stig met de nieuwe McLaren?

James May is in Nevada om de nieuwe Range Rover Evoque te testen en om Cher door Las Vegas te vervoeren. Richard Hammond gaat samen met Jeremy Clarkson opzoek naar een goed vervangend exemplaar voor de goedkoopste auto in de UK, de Nissan Pixo. Tot slot, Sebastian Vettel in de Suzuki Liana voor Star in a Reasonably Priced Car.

De afleveringen van Top Gear kun je het beste bekijken op pc, de videostreams zijn vaak niet geschikt voor mobiel of iPad.

Video: Top Gear Season 17 Episode 3

Top Gear Season 17 Episode 3

Wat vond je van deze video?

10 Points
Upvote Downvote

8 Reacties

Laat een reactie achter
  • We hebben het aangepast, nu in 4 delen te bekijken. In eerste instantie ging de video na 10 min automatisch door met het volgende deel. Ze zullen de code wel aangepast hebben.

  • Beste Guido,

   Wij kunnen de de video gewoon bekijken, getest in 3 verschillende browsers. Het kan soms wel even duren voordat de video is geladen, de host is soms wat traag.

   Wellicht even de geschiedenis wissen of op een andere apparaat proberen?

  • Helaas worden de Top Gear afleveringen steeds vaker verwijderd vanwege copyright inbreuk. Het is haast onmogelijk om nog een goede stream te vinden, helemaal van oudere afleveringen.

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *