in

Top Gear Season 19 Episode 1

Eindelijk is het dan zover, na één jaar wachten is het 19e seizoen van Top Gear in première gegaan. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May presenteren in Top Gear Season 19 helaas maar zes afleveringen, waarvan dit de eerste is.

In deze aflevering zien we hoe Damian Lewis, de hoofdrolspeler van de TV-serie Homeland, de star in a reasonably priced car speelt. Maar het belangrijkste is natuurlijk de reviews van de drie heren en in Top Gear Season 19 Episode 1 staat het volgende op het programma: Jeremy probeert een auto te maken die nog kleiner is dan de Peel P50. James May gaat op pad met de nieuwe Bentley Continental GT Speed, niet zomaar een road test maar een op een Britse Rally stage.  Tot slot zien we Richard Hammond op het Top Gear Test Circuit met de Pagani Huayra, zal deze Huayra net zo in de smaak vallen als de Pagani Zonda F?

Wacht niet langer en bekijk de video hieronder, we lezen jullie feedback over de eerste aflevering van Top Gear Season 19 graag in de comments!

Video: Top Gear Season 19 Episode 1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Bentley heeft dus 150.000 pond over om in Top Gear te verschijnen, want met die GT Speed kunnen ze na dit item weinig meer. Wel een gaaf item overigens, die Chris kan een potje sturen.

Reageer op deze video

F1 Legends Jackie Stewart

F1 Legends – Jackie Stewart

Tuned - AVI Corvette GT1

Tuned – AVI Corvette GT1