in

Top Gear Season 19 Episode 5

We hebben weer een nieuwe aflevering van Top Gear Season 19 voor jullie. In 1975 had slechts 15% van bevolking, ouder dan 70, een rijbewijs, tegenwoordig is dat percentage 60%. Dit betekent dat er een enorme doelgroep is waar fabrikanten zich niet op richten, gepensioneerden. Jeremy Clarkson en Richard Hammond verbouwen daarom een Fiat Multipla zodat hij voldoet aan alle eisen van ouderen.

James May mag ondertussen de nieuwste Range Rover testen in de Nevada desert. Daar neemt hij het op tegen een zelf rijdende off-road vrachtwagen van het Amerikaanse leger. Een geweldig stukje techniek maar kan hij een Ranger Rover verslaan die bestuurt wordt door James May in een race over 10 mile?

Tot slot komt acteur James McAvoy op bezoek bij Top Gear voor het onderdeel star in a reasonably priced car. Helaas geen supercar test of andere driftende bolides, daarvoor kun je het nieuwe seizoen van Fifth Gear beter bekijken. Volgende week begint een tweedelige special die zich in Afrika afspeelt.

Video: Top Gear Season 19 Episode 5

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Onboard Rally Sweden: Sebastien Ogier vs Sebastien Loeb

Onboard Rally Sweden: Sebastien Ogier vs Sebastien Loeb

Petrolicious - Iso Grifo

Petrolicious – Iso Grifo