in

Top Gear Season 19 Episode 5

We hebben weer een nieuwe aflevering van Top Gear Season 19 voor jullie. In 1975 had slechts 15% van bevolking, ouder dan 70, een rijbewijs, tegenwoordig is dat percentage 60%. Dit betekent dat er een enorme doelgroep is waar fabrikanten zich niet op richten, gepensioneerden. Jeremy Clarkson en Richard Hammond verbouwen daarom een Fiat Multipla zodat hij voldoet aan alle eisen van ouderen.

James May mag ondertussen de nieuwste Range Rover testen in de Nevada desert. Daar neemt hij het op tegen een zelf rijdende off-road vrachtwagen van het Amerikaanse leger. Een geweldig stukje techniek maar kan hij een Ranger Rover verslaan die bestuurt wordt door James May in een race over 10 mile?

Tot slot komt acteur James McAvoy op bezoek bij Top Gear voor het onderdeel star in a reasonably priced car. Helaas geen supercar test of andere driftende bolides, daarvoor kun je het nieuwe seizoen van Fifth Gear beter bekijken. Volgende week begint een tweedelige special die zich in Afrika afspeelt.

De afleveringen van Top Gear kun je het beste bekijken op pc, de videostreams zijn vaak niet geschikt voor mobiel of iPad.

Video: Top Gear Season 19 Episode 5

Top Gear Season 19 Episode 5

Wat vond je van deze video?

15 Points
Upvote Downvote

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *