Tags: 208 GTIClio RSFiesta STFordPeugeotRenaultTop Gear

Top Gear Season 20 Episode 1

Liefhebbers van Top Gear opgelet, gisteravond ging het 20e seizoen van start en mocht je de eerste aflevering gemist hebben dan kun je de hier op je gemak bekijken.

In deze eerste aflevering van Top Gear Season 20 wordt er onder andere een nieuwe reasonably priced car geïntroduceerd, welke auto zal de Suzuki Liana, Chevrolet Lacetti en Kia cee’d opvolgen? Daarnaast krijgen we een race te zien tussen James May en Jeremy Clarkson, May gaat het water op met een zeilboot en Clarkson zit uiteraard achter het stuur van een auto, een Toyota Auris op precies te zijn.

Tot slot zien we Richard Hammond een triotest uitvoeren met drie Hot Hatches uit het B-segment, de Ford Fiesta STPeugeot 208 GTi en de Renault Clio RS.

De afleveringen van Top Gear kun je het beste bekijken op pc, de videostreams zijn vaak niet geschikt voor mobiel of iPad.

Video: Top Gear Season 20 Episode 1

Top Gear Season 20 Episode 1

2 reacties op "Top Gear Season 20 Episode 1"

 1. Remco Gerritsen
  1 juli 2013 van 18:11 — Beantwoorden

  Blijft geweldig dat ik elke keer na deze site kan gaan om deze serie te zien:P

  Heb wel BBC2, maar er komen andere series die ik wil zien als t te zien is, tevens stoort mijn televisie enorm. En ja ik heb geen zin om te wachten tot Veronica t uitzend met tich reclames ertussendoort…Dus dit is echt ideaal:)

  Geweldige aflevering xD Weer genoeg gelachen:P

 2. André De Ronghé
  2 juli 2013 van 15:20 — Beantwoorden

  bedankt , had ze gemist en nu toch kunnen zien , great job!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *