in

Top Gear Season 20 Episode 5

Na een aflevering vol knutselen aan een hovercraft hebben we vandaag weer een uitzending met auto’s. Top Gear op zijn best want we zien in het eerste item hoe James May de nieuwe Porsche 911 type 991 test. Maar dat is niet alles, hij rijdt ook in een Singer 911, een geweldige klassieke Porsche met moderne prestaties.

Na het nieuws gedeelte zien we hoe Richard Hammond de Lamborghini Aventador Roadster test en achter het stuur kruipt van de nieuwste Lamborghini prototype, de Sesto Elemento. Een geweldige verassing want tot nu toe heeft nog geen enkele journalist de auto mogen testen.

Komt Jeremy Clarkson dan helemaal niet aan bod, jawel hoor, in het laatste item test hij crossovers en caravans met James May. En natuurlijk ontvangt hij weer een gast voor het item SIARPC, Aerosmith-zanger Steven Tyler. Scroll naar beneden voor de vijfde aflevering van Top Gear Season 20.

Video: Top Gear Season 20 Episode 5

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tooned - The Bruce McLaren Story

Tooned – The Bruce McLaren Story

Big Muscle - 1966 Chevelle Malibu

Big Muscle – 1966 Chevelle Malibu