in

Top Gear Season 21 Episode 1

Na een aantal leuke teasers was het gisteravond dan eindelijk zover, de start van Top Gear Season 21. De heren Clarkson, May en Hammond trappen af met een Hot Hatch special, net als bij de start van het vorige seizoen.

De drie presentatoren zijn namelijk van mening dat de hedendaagse hot hatches goed zijn, maar zeker niet zo goed als in de jaren ’80 en ’90. En dus werden de heren uitgedaagd door de producers om alle drie een hot hatch uit de ‘goede oude tijd’ te kopen en er een serie challenges mee te voltooien. Dat beloofd een aflevering bomvol avonturen, Britse humor, The Stig en één-of-andere Britse acteur genaamd Hugh Bonneville.

Voor de echte supercar reviews moeten we dus nog een weekje wachten, maar het is weer een prima uur vermaak! Scroll naar beneden om de aflevering hieronder te bekijken, in prima kwaliteit overigens.

Video: Top Gear Season 21 Episode 1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Red Bull Racing Uitgelachen in Jerez

Red Bull Racing Uitgelachen in Jerez

Tata Nano is niet zo veilig - o Sterren

Tata Nano is niet zo veilig – 0 Sterren