Tags: Golf GTITop GearVolkswagen

Top Gear Season 21 Episode 1

Na een aantal leuke teasers was het gisteravond dan eindelijk zover, de start van Top Gear Season 21. De heren Clarkson, May en Hammond trappen af met een Hot Hatch special, net als bij de start van het vorige seizoen.

De drie presentatoren zijn namelijk van mening dat de hedendaagse hot hatches goed zijn, maar zeker niet zo goed als in de jaren ’80 en ’90. En dus werden de heren uitgedaagd door de producers om alle drie een hot hatch uit de ‘goede oude tijd’ te kopen en er een serie challenges mee te voltooien. Dat beloofd een aflevering bomvol avonturen, Britse humor, The Stig en één-of-andere Britse acteur genaamd Hugh Bonneville.

Voor de echte supercar reviews moeten we dus nog een weekje wachten, maar het is weer een prima uur vermaak! Scroll naar beneden om de aflevering hieronder te bekijken, in prima kwaliteit overigens.

De afleveringen van Top Gear kun je het beste bekijken op pc, de videostreams zijn vaak niet geschikt voor mobiel of iPad.

Video – Top Gear Season 21 Episode 1

Top Gear Season 21 Episode 1

3 reacties op "Top Gear Season 21 Episode 1"

 1. Jonathan
  3 februari 2014 van 19:04 — Beantwoorden

  YES…..
  eindelijk weer een nieuwe top gear ,
  zolang hier op gewacht echt epic 🙂

 2. Rik
  4 februari 2014 van 18:43 — Beantwoorden

  Hij was niet onaardig, bedankt voor het plaatsen!

 3. Ali
  10 maart 2014 van 11:53 — Beantwoorden

  Inderdaad lang op moeten wachten! Was het al vergeten tot ik het net even voorbij zag komen op facebook. Zoals altijd, bedankt voor het uploaden!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *