in

Top Gear Season 23 Episode 3

Mocht je net als ons naar de Formule 1 race in Canada hebben gekeken in plaats van naar een nieuwe aflevering van Top Gear, dan kun je hier de derde aflevering van seizoen 23 terugkijken.

In deze aflevering zien we dan eindelijk Chris Harris in actie, onze favoriete autojournalist test de ontzettend gave Ferrari F12tdf en de originele 250 Berlinetta tdf. Verder zien we Chris Evans de nieuwe Audi R8 V10 Plus testen en laat hij Sabine Schmitz de R8 over het Laguna Seca Circuit jagen totdat zijn ontbijt eruit komt.

Rory Reid is ook voor het eerst aanwezig met een eigen item, hij test de Ford Focus RS. Tot slot zien we Matt Leblanc instappen bij Ken Block voor een rondje in de 850 pk sterke Hoonicorn door het centrum van Londen. Kortom genoeg om naar uit te kijken!

De afleveringen van Top Gear kun je het beste bekijken op pc, de videostreams zijn vaak niet geschikt voor mobiel of iPad.

Video: Top Gear Season 23 Episode 3

Top Gear Season 23 Episode 3

4 Reacties

Laat een reactie achter
  1. De items van Chris Harris en Matt Leblanc waren echt geweldig, precies zoals Top Gear hoort te zijn. Rory Reid vond ik ook niet onaardig.

  2. Jeremy en zijn maten liggen in een deuk. Dit is helemaal niks.
    Die Evans lijkt wel een stripfiguur die tot leven is gewekt.

  3. Net als een lange relatie die je achter de rug hebt, vond ik het moeilijk om de draad weer op te pakken en na Top Gear te kijken. Nimmer zou het kunnen evenaren aan het drietal die ooit Top Gear waren.
    Toch moet ik toegeven dat ik na drie afleveringen gekeken te hebben, meer genoten heb van het autoprogramma dan van de nieuwe Grand Tour.
    Natuurlijk is het even wennen met andere presentatoren maar net als een nieuwe vriendin, het hoeft niet slechter te zijn 🙂

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *