in

Top Gear Season 23 Episode 4

De vorige aflevering van Top Gear was zeker niet slecht, waarschijnlijk doordat Chris Evans in een stuk minder items voorkwam dan in de eerste twee afleveringen. In Top Gear Season 23 Episode 4 zit de verguisde presentator wel in het belangrijkste item, namelijk een auto vs trein race.

Chris Evans en Sabine Schmitz stappen in een oude Jaguar en Audi om te racen tegen Eddie Jordan die met de trein naar Venetië reist. Matt Leblanc doet ook mee maar hij heeft gekozen voor een motorfiets, de Honda Goldwing. De reden van deze challenge is om te bewijzen dat reizen met de auto luxueuzer is dan met de trein. Waar hebben we dit eerder gezien…

De show begint echter met een item van Chris Harris in Abu Dhabi. De fantastische Aston Martin Vulcan staat op het Grand Prix circuit te wachten op Chris en je kunt er donder op zeggen dat de achterbanden het item niet overleefd hebben. Een prachtig item wat je zeker moet zien, ook al ben je geen fan van het nieuwe Top Gear.

Verder zien Rory Reid in de nieuwe Tesla Model X door New York rijden en komen Bear Grylls en Professor Brian Cox op bezoek om een tijd neer te zetten met de Mini Rallycross.

Video: Top Gear Season 23 Episode 4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Le Mans 2016 Highlights

24H Le Mans 2016 Highlights

SUV-Battle-850-pk-X6M-vs-900-pk-ML63-AMG

SUV Battle: 850 pk X6M vs 900 pk ML63 AMG