in

Top Gear Season 23 Episode 4

De vorige aflevering van Top Gear was zeker niet slecht, waarschijnlijk doordat Chris Evans in een stuk minder items voorkwam dan in de eerste twee afleveringen. In Top Gear Season 23 Episode 4 zit de verguisde presentator wel in het belangrijkste item, namelijk een auto vs trein race.

Chris Evans en Sabine Schmitz stappen in een oude Jaguar en Audi om te racen tegen Eddie Jordan die met de trein naar Venetië reist. Matt Leblanc doet ook mee maar hij heeft gekozen voor een motorfiets, de Honda Goldwing. De reden van deze challenge is om te bewijzen dat reizen met de auto luxueuzer is dan met de trein. Waar hebben we dit eerder gezien…

De show begint echter met een item van Chris Harris in Abu Dhabi. De fantastische Aston Martin Vulcan staat op het Grand Prix circuit te wachten op Chris en je kunt er donder op zeggen dat de achterbanden het item niet overleefd hebben. Een prachtig item wat je zeker moet zien, ook al ben je geen fan van het nieuwe Top Gear.

Verder zien Rory Reid in de nieuwe Tesla Model X door New York rijden en komen Bear Grylls en Professor Brian Cox op bezoek om een tijd neer te zetten met de Mini Rallycross.

Video: Top Gear Season 23 Episode 4

Top Gear Season 23 Episode 4

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *