in

Top Gear Season 24 Episode 1

Na het laatste seizoen van Jeremy, James en Richard bij Top Gear (Season 22) werd er een nieuw team geïntroduceerd onder leiding van Chris Evans. Season 23 werd niet het succes waar de BBC op gehoopt had, de kijkcijfers vielen tegen en als we de geruchten moeten geloven boterde het niet tussen Evans en Matt LeBlanc. De radiopresentator stapte direct na de laatste aflevering op en dus moest de BBC wederom aan het programma schaven.

Er werd gekozen voor Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid als vaste presentatoren, die vielen tenslotte wel in de smaak vorig seizoen. Er werd afscheid genomen van het rallycrossparcours en de MINI en daarvoor in de plaats komt het oude Top Gear circuit terug met een Toyota GT86 voor de gasten.

In de eerste aflevering kopen Matt, Chris en Rory iedere een auto met minstens 750.000 kilometer op de teller. Hiermee rijden ze naar het wilde Kazachstan om daar de betrouwbaarheid van hun kilometervreters te testen. Het andere item is misschien wel het item waar wij het meest naar uitkeken sinds we de trailer hebben gezien, Chris Harris in de LaFerrari FFX K.

Als we een conclusie kunnen trekken na de eerste aflevering van het nieuwe, nieuwe Top Gear, dan is het dit: Er is meer chemie onder de presentatoren dan vorig seizoen maar het studiogedeelte is nog altijd niet geweldig, al was dit bij The Grand Tour ook het minst leuke aan de show. De twee bovengenoemde items waren daarentegen zeer vermakelijk en Top Gear zet hiermee een stap in de juiste richting!

Video: Top Gear Season 24 Episode 1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Het blijft echt jammer dat de ‘originele’ presentatoren (Jeremy, Richard, James) niet meer deze geweldige show presenteren. Het zal wel aan mij liggen, maar ik houd niet zo van verandering. Het nieuwe trio zal absoluut hun best doen om het een zo goed mogelijk programma te laten zijn. Maar toch mis ik de scherpe grappen, de chemie en het kameraadschap van de legendarische Jeremy Richard en James. Maar goed! Ik had het ook zwaar toen Telekids stopte, en daar ben ik uiteindelijk best goed overheen gekomen… 😉

Reageer op deze video

Deze Skyline GT-R meeting is hemel voor fanboys

Deze Skyline GT-R meeting is heaven voor fanboys

Lamborghini Gallardo Superleggera gaat bijna in de fout

Lamborghini Gallardo Superleggera gaat bijna in de fout