in

Top Gear Season 24 Episode 2

Na een prima eerste aflevering keken wij reikhalzend uit naar de tweede aflevering van Top Gear Season 24, en die stelt wederom niet teleur!

De show begint met een test van Chris Harris in de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. We hebben de nieuwe supersedan van Alfa al een flink aantal keer in actie gezien, maar kun je ooit genoeg krijgen van deze 510 pk sterke Italiaan? Wij denken van niet, helemaal niet in de prachtige omgeving van Wales.

Verder gaan Matt en Chris naar Californië en Nevada voor een extreme supercartest. Om te bewijzen dat moderne supercars meer kunnen hebben dan alleen een spatje regen, onderwerpen de heren een Lamborghini Huracán Spyder en een Porsche 911 Turbo S Cabrio aan alle denkbare weersomstandigheden waaronder een hele hoop sneeuw.

The star in a reasonably fast car is deze week David Tennant. Het studiogedeelte van Top Gear is nog altijd niet geweldig, maar de overige items zijn gewoon prima!

Video: Top Gear Season 24 Episode 2

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Deze halfnaakte Liberty Walk 458 Italia is Driftig

Deze halfnaakte Liberty Walk 458 Italia is Driftig

IndyCar 2017 - St. Petersburg Highlights

IndyCar 2017 – St. Petersburg Highlights