in

Top Gear Season 24 Episode 5

Top Gear heeft net als vorige week een primeur, toen was het de eerste rijtest van de Bugatti Chiron nu mag Matt Leblanc als allereerste “journalist” plaatsnemen in de nieuwe Ford GT! Deze Amerikaanse Supercar is een bijzondere auto omdat hij gebaseerd is op de raceauto die de 24 uur van Le Mans won in 2016. Een slim trucje van Ford omdat normaal gesproken eerst de straatauto wordt gebouwd en daarna pas de raceauto, Ford heeft het andersom gedaan waardoor men aan de homologatieregels voldeed maar wel belangrijke zaken voor de raceauto eerst kon ontwikkelen.

Na het item van de Ford GT vragen de presentatoren zich af wie van hun het snelste is, Chris Harris of Sabine Schmitz? Om voor eens en altijd een einde te maken aan deze vraag werden Chris en Sabine naar “King of the Hammers” gestuurd, een race in de woestijn met extreme off-roaders.

Verder zien we Chris Hoy in actie met de Toyota GT86 op het Top Gear Circuit en kruipen Matt, Chris en Rory in de Nissan Bladeglider.

Video: Top Gear Season 24 Episode 5

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

McLaren 570S verpakt in veren

McLaren 570GT krijgt speciale wrap met veren

Mazda rx-7 klink als 787b

Klinkt deze RX-7 echt als een Mazda 787B?