in

Top Gear Season 26 Episode 3

In de derde aflevering van Top Gear Season 26 testen Chris en Matt gezamenlijk de nieuwe Bentley Continental GT, stapt Rory in de Renault Megane RS en probeert Chris de Porsche 911 GT2 RS over een drijfnat circuit te sturen.

De aflevering begint op de top van een berg in Spanje waarbij Matt en Chris moeten bepalen wie als eerste in de Bentley mag rijden. Het constante gekibbel van de presentatoren is hilarisch en de twee presentatoren zijn goed op elkaar ingespeeld. Het item eindigt met een race tussen de Continental GT en de Bentley Speed 8, winnaar van de 24 uur van Le Mans in 2003.

Rory geeft vervolgens zijn mening over de nieuwe Renault Megane RS, en is enigszins teleurgesteld met het uiterlijk. Over de rijeigenschappen heeft Rory echter niets te klagen, de 280 pk sterke hot hatch maakt van hem weer een klein kind!

Het laatste item is van Chris Harris met een Porsche 911 GT2 RS. De 700 pk sterke 911 is volgens Chris een van de gaafste auto’s van de afgelopen 10 jaar en wanneer je de tractiecontrole uitzet wordt het een angstaanjagend beest. Helemaal in de regen! De Stig neemt de 911 GT2 RS ook nog mee in een poging een nieuw record neer te zetten op het Top Gear Circuit. Lukt hem dit?

Video: Top Gear Season 26 Episode 3

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Boomstam onder bus

Boomstam als reservewiel gaat prima in Rusland

Klokje Rond Skoda Octavia

Klokje Rond – Skoda Octavia met 666.433 km