in

Top Gear Season 27 Episode 1

Voor de derde keer in vijf seizoenen is de line-up van presentatoren veranderd voor Top Gear. Matt LeBlanc en Rory Reid hebben na 4 seizoenen afscheid genomen en zijn vervangen door Paddy McGuinness en Freddie Flintoff. Chris Harris is wel gebleven en omdat seizoen 26 maar vijf afleveringen telde, is het 27e seizoen nu al van start gegaan.

In de eerste aflevering gaan de drie presentatoren gelijk op pad voor een special. Met €4.500 op zak gaan ze op zoek naar hetzelfde model als hun allereerste auto. Voor Chris is dat een Mini Cooper, voor Paddy een Ford Escort Mk2 en voor Freddie een Porsche Boxster.

Met de sleutels van hun ‘nieuwe’ eerste auto’s op zak vertrekken de heren vervolgens naar Ethiopië om de auto’s uitgebreid te testen. De roadtrip gaat van Gondar, over de Semien Mountains naar de Afar Triangle. Uiteraard vinden er onderweg de nodige challenges plaats om de klassiekers tot het uiterste te testen.

De special wordt onderbroken door een item van Chris Harris op het Top Gear Circuit. Hij vergelijkt daar de Ferrari 488 Pista met de McLaren 600LT, een item dat echt prachtig gefilmd is!

Video: Top Gear Season 27 Episode 1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Ik heb met een grote voortdurende glimlach naar deze eerste aflevering gekeken. Gewoon een erg amusante aflevering met 2 nieuwe mensen, maar het voelde meteen vertrouwd.

    Even door de accenten heen bijten en je weet, ziet en hoort dat dit een leuk nieuw tg is.

    Een blijvertje

Reageer op deze video

Alfa Romeo 4C Verzegnis Hillclimb

Battle of the Alfa Romeo 4C’s op Verzegnis Hillclimb

Getunede BMW M135i haalt 290 km

Getunede BMW M135i haalt 290 km/h