in

Tour door een barn find met 300 auto’s!

Een paar weken geleden zagen we hoe Larry Kosilla van Ammo NYC een geheime autocollectie bezocht om een Bizzarrini P538 een poetsbeurt te geven. Er werd toen verteld dat de eigenaar van deze collectie als sinds de jaren ’70 auto’s koopt, waarna deze gestald worden in één van de drie loodsen. Om vervolgens nooit meer het daglicht te zien.

In totaal bestaat de collectie uit ongeveer 300 auto’s en zoals beloofd krijgen we nu een tour door loods #1 van 3. Omdat de loods erg donker is en de auto’s zeer dicht op elkaar staan was het moeilijk voor Holly en Larry om alles goed in beeld te brengen. Er staan in ieder geval genoeg Ferrari’s, Lamborghini’s (Nicholas Cages LM 002), Porsches, Maserati’s, Mercedessen, Mustang’s, Corvettes, Cobras, en zo gaat de lijst maar door.

De eigenaar, die anoniem wil blijven, heeft besloten om veel auto’s te verkopen en zodoende werd Larry uitgenodigd. De auto’s hebben namelijk een poetsbeurt nodig en zoals je kunt zien is dat geen overbodige luxe, de meeste zijn bedekt met decennia aan stof.

De video duurt ongeveer 30 minuten, dus pak wat te drinken en laat je verbazen door deze enorme collectie, weggestopt in donkere loodsen.

Video: Tour door een barn find met 300 auto’s!

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Formula Seven Mazda RX-7 is nu nóg extremer

De Formula Seven Mazda RX-7 is nu nóg extremer

Racing Legends - Stirling Moss

Racing Legends – Stirling Moss