in

Toyota onthuld Supra Targa voor SEMA Show

Toyota heeft een aantal auto’s onthuld voor de online SEMA Show, waaronder de 2021 GR Supra Sport Top. Oftewel een Targa!

De nieuwe 2021 Toyota GR Supra Sport Top heeft een aangepast design en enkele performance upgrades, maar is bovenal een eerbetoon aan de Supra Mk4 uit de late jaren ’90. Het targa-dak bestaat uit twee 3D-geprinte composietpanelen die de contouren van de carrosserie volgen. De structurele integriteit werd behouden dankzij verstevigingen aan het dak en de A-stijlen.

De Supra Sport Top heeft ronde achterlichten achter een doorzichtige kap en een vleugel op de kofferbakdeksel, wat directe verwijzingen zijn naar de Supra Mk4. Daarnaast zien we andere side skirts, diffuser en splitter onder de voorbumper. Onder de motorkap ligt de vertrouwde 3,0-liter zescilinder-in-lijn van BMW in combinatie met een nieuw uitlaatsysteem.

Vooralsnog is de Toyota Supra Sport Top een concept car, maar wij zouden deze Targa maar wat graag in productie zien gaan! Wat jullie?

Video: Toyota onthuld Targa Supra voor SEMA Show

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Boze Audi-bestuurder gaat verhaal halen

Boze Audi-bestuurder gaat verhaal halen

Ford Mustang met 8 turbo's

Deze Ford Mustang heeft 8 turbo’s bovenop de V8!