in

Toyota Supra klinkt veel beter met uitlaat van Milltek Sport

Het geluid van de door BMW geproduceerde zescilinder in de Supra Mk5 viel enigszins tegen, maar Milltek’s uitlaatsysteem maakt een groot verschil.

Milltek Sport is een van de eerste bedrijven, HKS was de eerste, die een aftermarket uitlaatsysteem heeft ontwikkeld voor de nieuwe Supra. Op het recentelijk gehouden Goodwood Festival of Speed werd het product onthuld en nu heeft de Britse fabrikant een video geüpload waarin we het uitlaatsysteem kunnen horen.

Milltek’s systeem bestaat uit dempers gemaakt van T304L roestvrij staal, het verwijderen van het partikelfilter en twee geborstelde titanium ‘GT-115’ eindstukken. Zoals we kunnen horen zorgen deze aanpassingen voor een dieper, rauwer geluid, vergezeld door wat pops en bangs.

Helaas horen we niet hoe de Supra klinkt onder volledige belasting, maar wat we tot dusver horen past in in ieder geval beter bij de bijna 400 pk sterke Supra.

Video: Toyota Supra met Milltek Sport-uitlaat

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 488 GTB doet 'Fast & Furious Stunt' na

Ferrari 488 GTB doet ‘Fast & Furious Stunt’ na

Lamborghini Murciélago doet donuts

Deze Lamborghini Murciélago krijgt goed op zijn donder