in

Trailer Drive to Survive seizoen 6

Netflix heeft vandaag de trailer gelanceerd voor Drive to Survive seizoen 6. Vanaf 23 februari kunnen we de veelbekroonde serie bekijken en zien wat er zich achter de schermen afspeelde in de Formule 1.

Max Verstappen werd met overmacht kampioen in 2023, dus we vragen ons af of de Nederlander veel aan bod komt in het zesde seizoen van Drive to Survive. Er waren namelijk genoeg andere verhalen om vast te leggen, zoals het ontslag van Nyck de Vries bij AlphaTauri, de toekomst van zevenvoudig kampioen Lewis Hamilton, het zoveelste teleurstellende seizoen van Ferrari en de rivaliteit tussen Alpine-coureurs Pierre Gasly en Esteban Ocon.

Natuurlijk komt ook Haas-teambaas Günther Steiner weer aan bod met zijn scheldkanonnades. De Italiaanse-Oostenrijker werd na afloop van het seizoen ontslagen en zal opgevolgd worden door Ayao Komatsu. De Japanner zal ongetwijfeld minder charismatisch zijn dan Steiner, maar misschien heeft Haas dat juist wel nodig.

Overigens beginnen morgen de testdagen in Bahrein, die live gestreamd worden op F1TV. Na twee maanden pauze kunnen we weer volop Formule 1 kijken, heerlijk!

Video: Trailer Drive to Survive seizoen 6

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Nio ET9 schudt sneeuw als een natte hond van zich af

Nio ET9 schudt sneeuw als een natte hond van zich af

Bestelbus van Amazon door trein gehalveerd

Bestelbus van Amazon door trein gehalveerd