in

Tuned – BMW 1-Serie V8

Is de BMW 1-serie beter met een brullende V8-motor onder de kap, Matt Farah test een exemplaar in een nieuwe aflevering van Tuned.

Begin dit jaar kwamen wij een andere BMW 1-serie met V8 tegen, een prachtig geel exemplaar met de gehele aandrijflijn van een E92 M3 en een op maat gemaakt uitlaatsysteem. Sindsdien zijn we helemaal weg van deze combinatie, helaas zal de fabrikant uit München dit waarschijnlijk nooit bouwen, dan komt de 1-serie te dicht in de buurt van de M3.

Gelukkig zijn er mensen zoals Marco, die zijn BMW 135i en een gecrashte M3 samenvoegde tot een van de gaafste BMW track tools die je maar kunt bedenken. De auto is luid en stijf, maar met gedeeltelijk standaard interieur en deels race interieur toch nog prima te rijden op straat. Dat maakt deze 1-serie V8 ook zo gaaf, al is het volgens Matt Farah wel een risico voor je rijbewijs. Want de BMW nodigt uit om harder en harder te gaan!

Video: Tuned – BMW 1-Serie V8

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 1 2015 - China Grand Prix Highlights

Formule 1 2015 – China Grand Prix Highlights

Oldmobile Cutlass doet AWD burnout

Oldmobile Cutlass doet AWD burnout