in

Tuned – Roush Stage 3 Mustang

Er zijn veel tuners die een Ford Mustang onder handen nemen, in Amerika is het zelfs de meest getunede auto. Door alle verschillende varianten is lastig om te bepalen welke uitvoering van de Ford Mustang het beste is. Ga je bijvoorbeeld voor de 662 pk sterke Shelby GT500 of liever voor de ’track minded’ Boss 302 met 450 pk.

De Roush’s Stage 3 Mustang combineert een aantal elementen van beide auto’s in een uniek pakket dat je in Amerika zo in de showroom kunt bestellen, met fabrieksgarantie. De 5.0-liter V8 met supercharger levert 575 pk en is, zoals Matt Farah het zegt, loud as fuck! Maar dat is niet het enige wat Roush heeft gedaan, de vering is stugger en verlaagt, de remmen hebben een upgrade gekregen en er zijn wat cosmetische aanpassingen aan het exterieur en interieur. Het prijskaartje voor deze Mustang is 68.000 dollar en dat is een hoop geld, helemaal als je vergelijkt wat je verder in Amerika voor dit geld kunt kopen.

Is de Roush Stage 3 Mustang de beste Mustang die je kunt kopen? Matt Farah vertelt het je in onderstaande video.

Video: Roush Stage 3 Mustang

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Een BMW 328i en een natte Nordschleife

Een BMW 328i en een natte Nordschleife

The McLaren Cars - MP4/1

The McLaren Cars – MP4/1