in

Tuned – Subaru Impreza

Maat Farah is terug met een nieuw seizoen van Tuned, naar onze mening een van de beste shows op DRIVE naast Chris Harris on Cars en Big Muscle. In deze ‘season première’ gaat Matt Farah op pad met twee Subaru’s.

In Amerika zijn sommige generaties van WRX STI nooit geleverd, dus wat veel eigenaren doen is een motorwissel. Beide Subaru Impreza’s in onderstaande video hebben een andere motor, de blauwe heeft een USDM STI-motor van 2.5-liter met turbo welke 300 pk levert. De grijze heeft een JDM STI-motor, de EJ20k om precies te zijn, en dat is een 2.0-liter viercilinder turbo met eveneens 300 pk.

Optisch zijn beide auto’s compleet uitgevoerd in WRX STI-stijl, de een wat extremer dan de ander. Het is een mooie seizoensopener van Tuned en wat het verschil tussen beide auto’s is zie je in de video.

Video: Tuned Subaru Impreza’s

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Camaro Z28 Nurburgring Lap

Camaro Z/28 Nordschleife Lap

Polen maken goedkoopste sportuitlaat ooit

Polen maken goedkoopste sportuitlaat ooit