in

Tuned – Supercharged NSX vs Atmosferische NSX

Als het gaat om het uiterlijk heeft de Honda NSX een tijdloos design. Het design was adembenemend 20 jaar geleden en is dat vandaag de dag nog steeds, het is bijna alsof de NSX met de jaren steeds mooier wordt. Wat uiterlijk betreft hoeft er aan deze iconische Honda weinig veranderd te worden, misschien een nieuw setje velgen maar meer is echt niet nodig.

In deze aflevering van Tuned vergelijkt presentator Matt Farah een supercharged NSX met aan atmosferische NSX. De zwarte NSX uit 1991 heeft een supercharger en daardoor ongeveer 80 pk extra dan standaard, de witte NSX uit 1998 heeft de standaard 3.2-liter V6 maar doordat deze nieuwer is heeft de auto van huis uit al wat extra performance upgrades ten opzichte van de zwarte NSX.

Doordat het zwarte exemplaar ouder is, was deze goedkoper in aanschafprijs waardoor er meer budget over was om te besteden aan upgrades. Het witte exemplaar is nieuwer en was daardoor duurder in aanschaf, wat resulteerde in minder upgrades maar wel een van huis uit betere NSX. Wat is de beste keuze?

Video: Supercharged NSX vs Atmosferische NSX

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Deze BMW X6 veranderd in The Hulk

Deze BMW X6 verandert in The Hulk

Walter Röhrl crasht met 918 Spyder

Walter Röhrl crasht met 918 Spyder