in

Twin Turbo Lamborghini Huracán vat vlam na burnout

Don’t do the wall thing”, Damon: “I won’t”. Vijf minuten later staat de Twin Turbo Lamborghini Huracán tegen de muur zijn banden op te roken tot de achterkant in brand staat!

Damon Fryer van Daily Driven Exotics bezocht afgelopen weekend de Burnyard Bash van Hoonigan. Nadat onder andere Ken Block een demo had gegeven, besloot Damon dat de enige manier om iedereen te overtreffen ‘full send mode’ is. De 1.000 pk sterke Huracán werd met de voorbumper tegen de betonnen muur gezet en vervolgens ging het gaspedaal naar beneden.

Het resultaat was een enorme burnout die eindigde in vlammen. Niet bevorderlijk voor de Italiaanse exoot, maar Damon is gewend om zijn Lambo flink te mishandelen. De voorkant heeft al vaker in elkaar gezeten na crashes en met 2,2 miljoen volgers op YouTube kan hij het zich ongetwijfeld veroorloven.

Video: Twin Turbo Lamborghini Huracán vat vlam na burnout

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Man rijdt gemeentehuis van Nijkerk binnen

Man rijdt gemeentehuis van Nijkerk binnen

Mansory-Mercedes-AMG-G63

Mansory bouwt kogelvrije Mercedes-AMG G63