in

Unboxing van een $5 Miljoen kostende Bugatti Divo

Het in ontvangst nemen van een nieuwe auto is altijd een speciaal moment, helemaal als het gaat om een miljoenen kostende hypercar die verpakt zit in een houten kist. Zoals deze Bugatti Divo.

YouTuber The Stradman was aanwezig terwijl een vriend van hem zijn 5,4 miljoen dollar kostende Bugatti in ontvangst nam. De Divo werd per luchtvracht vanuit Frankrijk naar zijn nieuwe eigenaar in Los Angeles gevlogen en dit was een van de laatste exemplaren van slechts 40 in totaal.

De bijnaam ‘Ladybug’ dank deze Bugatti Divo aan zijn unieke kleurstelling, een combinatie van rood en zwart met geruite stippen. Het is persoonlijke smaak, maar ik vind het best een gave kleurstelling geworden.

De Divo wordt aangedreven door een 8,0-liter W16-motor met vier turbochargers die 1.500 pk en 1.600 Nm koppel levert. 0-100 km h wordt in slechts 2,4 seconden afgelegd en de topsnelheid is 380 km/h. Iets lager dan de Chiron waarop hij gebaseerd is, wat komt door de toegevoegde aerodynamische onderdelen.

Video: Unboxing van een Bugatti Divo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lamborghini Aventador SV met Capristo-uitlaat op de rollenbank

Lamborghini Aventador SV met Capristo-uitlaat op de rollenbank

Een exclusieve blik op de McLaren Sabre

Een exclusieve blik op de McLaren Sabre