in

Unboxing van een Hermès McLaren Speedtail

Vastgoedhandelaar en YouTuber Manny Khoshbin heeft zijn McLaren Speedtail in ontvangst genomen. Net als zijn Bugatti Chiron, is ook deze hypercar uitgevoerd met een interieur van Hermès.

Met een topsnelheid van 403 kilometer per uur is de Speedtail de allersnelste McLaren ooit. De Speedtail wordt aangedreven door een aangepaste twin turbo 4,0-liter V8-motor welke een vermogen levert van 757 pk en 800 Nm. De elektromotor voegt daar 313 pk aan toe voor een totaal van 1.070 pk en 1.150 Nm.

Het vermogen is niet eens zo bijzonder, een beetje hypercar heeft tegenwoordig minstens 1.500 pk. McLaren heeft zich vooral gefocust op de carrosserie, die zeer lang, slank en gestroomlijnd is om zo min mogelijk luchtweerstand te creëren.

Manny mag de Speedtail dan wel unboxed hebben, mee naar huis gaat de McLaren nog niet. Er moet eerst nog een servicebeurt uitgevoerd worden.

Video: Unboxing van een Hermes McLaren Speedtail

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hummer wassen in de winter

Wat gebeurt er als je een Hummer wast bij -40 graden

BMW M4 G82 vs BMW M4 F82

Nieuwe BMW M4 vergeleken met zijn voorganger