in

Valentino Rossi gaat lekker in Ford Fiesta WRC

Valentino Rossi is een levende legende op twee wielen met negen wereldtitels achter zijn naam. Het gevoel voor snelheid en racen zit bij de Italiaan in de genen en ook met vier wielen kan hij zeer goed uit de voeten.

Op en rond het snelle Monza wordt in november altijd de Monza Rally Show georganiseerd, hierin nemen coureurs uit verschillende disciplines het tegen elkaar op, eerst in de zogeheten ‘special stages’ en later in directe een op een gevechtentot de snelste overblijft. Rossi doet al bijna tien jaar mee aan de Monza Rally Show en won het evenement in 2006, 2007 en 2012.

In deze video zien we de MotoGP rijder testen voor de 2014 Monza Rally Show. Zijn gloednieuwe Ford Fiesta WRC is voorzien van een nieuw Monster Energy kleurschema en natuurlijk met zijn nummer, 46. De tegenstand bestaat onder andere uit Robert Kubica, Ken Block, Kurt Busch, Stefano D’aste en Gigi Galli!

Video: Valentino Rossi gaat lekker in Ford Fiesta WRC

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

CRG Schakelkart verslaat Ferrari 360 Challenge Stradale

CRG Schakelkart verslaat Ferrari 360 Challenge Stradale

Alpina D4 Biturbo Review - Is dit de beste sport diesel?

Alpina D4 Biturbo Review – Is dit de beste sport diesel?