in

Vaughn Gittin Jr Drift het Ford testcircuit

Sinds 2004 komt iedere Mustang uit de Ford Flat Rock Assembly Plant, de fabriek bouwt gemiddeld zo’n 500 Mustangs per shift. Terwijl elke Mustang wordt gecontroleerd of hij voldoet aan de kwaliteitsstandaard wordt een gelukkige 5 procent willekeurig gekozen voor een volledige test-track evaluatie. Vaughn Gittin’s Monster Energy Falken Tire Ford Mustang RTR werd niet willekeurig gekozen.

In deze video zien we hoe Formula Drift-kampioen Vaughn Gittin Jr. zijn Monster Energy Falken Tire Ford Mustang RTR de sporen geeft op het testcircuit van de Ford fabriek. Als wij ergens geen genoeg van krijgen dan is het wel het geluid van de Ford Mustang van Gittin, met sponsor Monster Energy kun je er zeker van zijn dat de video ongeveer dezelfde stijl heeft als de video’s van Ken Block.

Als ze slim zijn zorgen ze ervoor dat de volgende Gymkhana video een samenwerking wordt tussen Vaughn Gittin Jr. en Ken Block.

Video: Vaughn Gittin Jr Drift Ford Circuit

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 458 Spider vs Jaguar XKR-S Convertible

Ferrari 458 Spider vs Jaguar XKR-S Convertible

DTM en Super GT Gaan Samenwerken in 2014

DTM en Super GT Gaan Samenwerken in 2014