in

Verschrikkelijke crash Romain Grosjean in GP Bahrein

Tijdens de start van de Grand Prix van Bahrein is Haas-coureur Romain Grosjean zeer zwaar gecrasht. De Fransman maakte contact met Daniil Kvyat en knalde vervolgens met zijn bolide dwars door een vangrail heen, waarna de Haas-bolide in tweeën brak en in de brand vloog.

In eerste instantie liet de FOM geen beelden zien van de crash, omdat niet bekend was om Grosjean ongedeerd was. Dit na aanleiding van het fatale ongeluk van Ayrton Senna, waar alles destijds live werd uitgezonden.

Gelukkig kwam er na een paar minuten de bevestiging dat Romain Grosjean het ongeluk overleefd had. Hij is door de doctoren meegenomen naar het medisch centrum voor onderzoek naar brandwonden aan zijn enkels en handen.

In onderstaande video’s zien we wat er gebeurde en hoe de Fransman gered is door de Halo en letterlijk aan de vlammen moest ontsnappen. Wat heeft Grosjean ontzettend veel geluk gehad!

Video: Verschrikkelijke crash Romain Grosjean in GP Bahrein

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nieuwe Toyota GR Yaris vs Honda Civic Type R

Nieuwe Toyota GR Yaris vs Honda Civic Type R

Daniel Ricciardo boos om de herhalingen van Grosjean's Crash

Daniel Ricciardo boos om de herhalingen van Grosjean’s Crash