in

Verstappen blikt vooruit op GP Maxico

Max Verstappen won de afgelopen twee jaar de Grand Prix op het Autódromo Hermanos Rodrígue in Mexico-Stad. Dit jaar is Red Bull Racing echter niet de grote favoriet, volgens de Nederlander maakt Ferrari de meeste kans op pole position.

De Italiaanse bolide is supersnel op de rechte stukken en sinds de zomerstop rijgt Ferrari de pole positions aaneen. “In de race hebben ze volgens mij niet zo’n heel groot voordeel qua vermogen. Er is nog steeds wel een verschil, maar minder groot, dus misschien dat we in de race wat meer kans maken.” aldus Verstappen tegenover Sky Sports.

Max gaf in een ander interview aan dat als je tijd verliest op de rechte stukken, je harder moet pushen in de bochten om tijd goed te maken. Dit gaat ten koste van de banden dus het Pirelli-rubber zal volgens Verstappen een belangrijke rol spelen in Mexico.

Ted Kravitz van Sky Sports sprak met de Nederlander op donderdag, bekijk het interview hieronder.

Video: Verstappen blikt vooruit op GP Maxico

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volkswagen Golf Mk8

Alles over de nieuwe Volkswagen Golf 8

Inhalende Audi S3 veroorzaakt crash

Inhalende Audi S3 veroorzaakt crash met 3 auto’s