in

Verstappen en Perez reageren op uitvalbeurt in GP Bahrein

Met nog 3 ronden te gaan in de Grand Prix van Bahrein had Red Bull Racing posities twee en vier in handen. Dat zou een prima start van het nieuwe seizoen betekenen, maar de race eindigde in mineur.

Eerst viel Max Verstappen uit nadat de Honda-krachtbron ermee stopte. Al rollend kon de Nederlander de pitstraat nog bereiken, maar Verstappen zag een podiumfinish in rook op gaan. Door het uitvallen van zijn teamgenoot schoof Sergio Perez op naar de derde positie, maar ook de Mexicaan zou de finishvlag niet zien. In de laatste ronde meldde ‘Checo’ dat hij vermogen verloor en een paar honderd meter later sloeg de motor vast. Nul punten voor Red Bull Racing.

Het probleem zal snel onderzocht en verholpen moeten worden want volgende week staat de GP van Saudi-Arabië op het programma. Hieronder kun je luisteren naar de reacties van beide coureurs bij Sky Sports.

Video: Verstappen en Perez reageren op uitvalbeurt in GP Bahrein

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Horner blikt terug op dubbele uitvalbeurt in Bahrein

Horner blikt terug op dubbele uitvalbeurt in Bahrein

Leclerc grapte in de laatste ronde over een probleem

Leclerc grapte in de laatste ronde over probleem met de motor