in

Verstappen en Sky Sports blikken terug op inhaalacties in Sochi

Max Verstappen werd na afloop van de Grand Prix van Rusland verkozen tot ‘Driver of the day’, geheel terecht want de Nederlander startte als 19e en finishte als 5e.

De Limburger begon de race op de soft band, met gele wang, en schoof dankzij een goede start en een geweldige eerste ronde meteen op naar de dertiende plaats. Na acht ronden lag Max Verstappen alweer op de vijfde plaats, het maximaal haalbare zonder safety car of regenbui.

De Red Bull-coureur reed nog een flink aantal ronden aan de leiding, maar moest nog voldoen aan het bandenreglement en viel na de verplichte pitstop terug achter de beide Mercedessen en Ferrari’s. Teamgenoot Ricciardo, die één positie achter Verstappen startte en finishte, werd op bijna 40 seconden gereden.

In onderstaande video blik Max samen met Sky Sports-analist Paul di Resta terug op zijn inhaalacties in Sochi.