in

Verstappen haalt hard uit naar Red Bull Racing

Max Verstappen heeft hard uitgehaald naar Red Bull Racing, nadat hij in Spa-Francorchamps al na 8 ronden uitviel met een kapotte motor. De 19-jarige Nederlander viel voor de zesde keer in twaalf races uit, terwijl teamgenoot Ricciardo alweer voor de zesde keer dit jaar op het podium stond.

Na afloop van de race was de teleurstelling groot en dat stopte Verstappen niet onder stoelen of banken. Zijn vader Jos deed ook een duit in het zakje en de boodschap voor Red Bull Racing is duidelijk, er moeten dingen gaan veranderen of Max Verstappen kan weleens zijn geluk bij een ander team gaan zoeken.

Voor 2018 zal dat niet makkelijk worden want bij Ferrari zijn Vettel en Raikkonen al bevestigd. Bij Mercedes is in theorie nog plaats, maar de verwachting is dat Bottas snel zal bijtekenen. De overigen teams heeft Verstappen meer te verliezen dan waar hij nu zit.

Video: Verstappen haalt hard uit

Jos Verstappen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

F2-Crash-Raidillon

F2-coureur heeft heftige crash bovenaan Raidillon

Mick Schumacher eert vader met Benetton B194 demo

Mick Schumacher eert vader met Benetton B194 demo