in

Verstappen interviewt Fernando Alonso na GP Abu Dhabi

Na de Grand Prix van Abu Dhabi stond Max Verstappen bij ViaPlay voor een interview, toen Fernando Alonso aansloot om zijn verhaal te doen. De winnaar van de Grand Prix van Abu Dhabi besloot zelf de rol van interviewer op zich te nemen en de Spanjaard wat prangende vragen te stellen.

Waar Max Verstappen een vrij saaie race reed, afgezien van de eerste ronde, had Alonso genoeg te doen tijdens de afsluitende Grand Prix. De Aston Martin-coureur vocht zich onder andere langs Lewis Hamilton en Yuki Tsunoda naar een zevende plek. Daarmee behaalde hij net genoeg punten om de vierde plaats in het eindklassement vast te stellen.

Beide coureurs hebben het ook nog even over hun plannen in de winterstop. Alonso en Verstappen rijden graag met andere auto’s en ontdekken dat ze allebei met GT3-auto’s gaan rijden. Max in Portimão en Fernando in Aragon, net iets te ver uit elkaar om op bezoek te gaan.

Video: Verstappen interviewt Fernando Alonso na GP Abu Dhabi

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Dragracen met een 900 pk BMW M140i!

Horner na GP Abu Dhabi

Horner na GP Abu Dhabi: “RB19 gaat de geschiedenisboeken in”