in

Verstappen reageert bij Sky Sports op Grand Prix Hongarije

Verstappen had een prima start in de Grand Prix van Hongarije en ging van P3 naar P2, totdat Bottas zijn rempunt verkeerd inschatte en tegen Norris botste, die vervolgens Verstappen raakte. De rechterkant van Verstappen’s RB16B raakte flink beschadigd en de Nederlander had geluk dat hij niet direct uitviel.

Met enorme schade aan zijn rechter barge board en vloer, kon de Nederlander geen vuist meer maken in de Grand Prix van Hongarije. De Red Bull-coureur kwam uiteindelijk als 10e over de streep en pakte zodoende het laatste puntje. Hamilton wist zich echter op te werken van P14 naar P3 en heeft daardoor de leiding overgenomen in het kampioenschap.

Met 1 punt in twee Grand Prix is Verstappen’s voorsprong in het kampioenschap vervlogen, maar de Nederlander laat het er natuurlijk niet bij zitten. Na de zomerstop staan zijn twee thuisraces op het programma; Spa en Zandvoort. Aangemoedigd door duizenden Nederlanders zal Max er alles aan doen om het tij te keren.

Hieronder reageert Verstappen bij F1TV op de gebeurtenissen in Hongarije.

Video: Verstappen reageert bij Sky Sports op Grand Prix Hongarije

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hoe George Russell ineens vooraan reed na de herstart

Hoe George Russell ineens vooraan reed na de herstart

Novitec Ferrari 812 GTS N-Largo

Novitec Ferrari 812 GTS N-Largo klinkt hemels in de bergen