in

Verstappen reageert bij Sky Sports op prachtige zege in Dutch Grand Prix

Max Verstappen kende een droomweekend in Zandvoort. Pole position, overwinning en terug aan de leiding in het WK. “I could not ask for more…”, zei de Nederlander.

De druk op de schouders van Verstappen moet enorm zijn geweest. Voor het eerst in 36 jaar weer een Grand Prix in Nederland en dan torenhoog favoriet zijn bij het massaal toegestroomde publiek. De 23-jarige coureur liet zich echter niet afleiden van zijn taak en wist de Dutch Grand Prix overtuigend te winnen. “Ik ben altijd gefocust gebleven. Ik moet me richten op het rijden, maar natuurlijk zijn er meer afleidingen geweest,” zei Verstappen op de persconferentie.

In het interview met F1TV geeft Verstappen ook aan dat hij trots is op de organisatie van de Dutch Grand Prix en dat hij denkt dat het nog veel beter wordt als de coronapandemie voorbij is.

Video: Verstappen reageert bij Sky Sports op prachtige zege in Dutch Grand Prix

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mazepin verdedigt wederom hard tegenover Schumacher

Mazepin verdedigt wederom hard tegenover Schumacher

Lando Norris had weer eens de slappe lach

Lando Norris had weer eens de slappe lach