in

Verstappen reageert op “No further action” uitspraak FIA

Drie uur na de Grand Prix van Oostenrijk kreeg Max Verstappen dan eindelijk de verlossende woorden van de FIA: “No further action”. Een terechte beslissing volgens iedereen die fan is van de sport, uitgezonderd Ferrari.

De beslissing van de wedstrijdleiding duurde zo lang omdat men tot 18:00 uur moest wachten op de coureurs, vanwege de diverse mediaverplichtingen. Vervolgens moesten Verstappen en Leclerc gehoord worden, moesten de stewards overleggen en andere zaken bestuderen, de beslissing op papier uitwerken en het resultaat communiceren naar Red Bull Racing en Ferrari.

In een interview met het Britse Channel 4 gaf Verstappen met een glimlach aan dat het wachten op de uitspraak een stuk zenuwslopender was dan het rijden van de race. De nu zesvoudig Grand Prix-winnaar herhaalde nogmaals zijn standpunt; “This is hard racing, it should be like that.

Ondanks de touche is er geen haat en nijd tussen Max en Charles, ze hadden het na de stewards al bijgelegd en deelden een privéjet naar Monaco.

Video: Verstappen reageert op uitspraak FIA

Verstappen reageert op “No further action” uitspraak FIA

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *