in

Verstappen vs Raikkonen + reactie na afloop

In een race die weinig spannende gevechten kende zorgden Max Verstappen en Kimi Raikkonen als een van de weinige coureurs voor wat vermaak.

De Nederlander kwam na zijn eerste stop vast te zitten achter Raikkonen en kon vanaf dat moment een podiumplaats vergeten. Toen Raikkonen eenmaal naar binnen ging voor zijn eerste stop was het gat met Vettel en Ricciardo te groot om in te halen.

Na de tweede stop waren de rollen echter omgedraaid, ditmaal zat Raikkonen vast achter Verstappen. De Ferrari-coureur reed op vrijwel nieuwe supersofts en Verstappen op wat oudere softs, het was duidelijk dat Kimi sneller was maar inhalen op de Hungaroring is vrijwel onmogelijk. Raikkonen ging een aantal keer in de aanval maar echt ernaast kwam hij nooit, mede doordat Verstappen direct de deur dicht gooide.

Na Spanje en Oostenrijk wist Verstappen ook in Hongarije de Ferrari-coureur achter zich te houden, al was Kimi zeker niet blij met de manier waarop Max verdedigde. Hieronder de beelden van het gevecht plus de reactie van Verstappen na afloop.

Video: Raikkonen vs Verstappen

Interview Max

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Shit-die-Mustang-eigenaren-zeggen

Shit die alleen Mustang eigenaren zeggen

FIA WEC 2016 - Nürburgring Highlights

FIA WEC 2016 – Nürburgring Highlights