in

Verstappen: “We verdienden niet op het podium te staan”

Hoe gretig Max Verstappen ook is, de Nederlander was na afloop van de Grand Prix van Bahrein eerlijk genoeg om toe te geven dat een podium niet verdiend was. De Red Bull-coureur eindigde als vierde, nadat hij van de vijfde startplek was vertrokken.

Verstappen worstelde de hele race met de balans van de Red Bull RB15 en volgens de Limburger was het overleven. De Nederlander reed op gepaste afstand achter de beide Ferrari’s en Mercedessen, totdat Sebastian Vettel spinde en een extra stop moest maken. Toen Charles Leclerc daarna problemen kreeg met de MGU-K leek een derde plek er nog in te zitten, maar een safety car twee ronden voor het einde voorkwam dat Verstappen naar het podium mocht.

Na afloop van de Grand Prix van Bahrein sprak Max met Sky Sports en blikte ook nog even terug op zijn touche met oud-teamgenoot Carlos Sainz. Het interview met de Spanjaard zien we aansluitend op het interview met Verstappen.

Video: Verstappen interview na GP Bahrein

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Suzuki Jimny & Mercedes-AMG G63 houden Tug of War

Suzuki Jimny & Mercedes-AMG G63 houden Tug of War

Side by side Verstappen vs Sainz in Bahrein

Side by side: Verstappen vs Sainz in Bahrein