in

Verstappen weigert Pérez voorbij te laten in GP Brazilië

Een opmerkelijk incident tijdens de Grand Prix van Brazilië tussen Red Bull-teamgenoten Max Verstappen en Sergio Pérez. De Nederlander wilde zijn zesde plek niet afstaan aan de Mexicaan, terwijl hij hiertoe wel de opdracht kreeg vanuit het team.

Aan het einde van de Braziliaanse Grand Prix wisselde Verstappen en Pérez van positie, de Nederlander stond op de zachte band en was sneller. De opdracht was om punten van Leclerc af te pakken, om Pérez te helpen in de strijd om de tweede plaats in het kampioenschap. Toen dit niet lukte, Verstappen bleef vastzitten achter Alonso en kwam niet in de buurt van Leclerc, kreeg Max de opdracht om van positie te wisselen met Pérez. Dit weigerde hij echter, zoals te horen is in zijn boordradio.

De Mexicaan was boos en teleurgesteld in Max, “It shows who he really is” sneerde Pérez via zijn boordradio naar het team.

Video: Verstappen weigert Perez voorbij te laten in GP Brazilië

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari SF90 v Porsche 911 Turbo S

Ferrari SF90 vs Porsche 911 Turbo S

Sergio Pérez reageert bij Sky Sports op teamorders GP Brazilië

Sergio Pérez reageert bij Sky Sports op teamorders GP Brazilië