in

Vettel en Stroll doen stunts met een Aston Martin DB5

Voordat de nieuwste James Bond-film, No Time To Die, in premiere ging werden Sebastian Vettel en Lance Stroll uitgedaagd om stunts te doen met de Aston Martin DB5.

De DB5 maakte een korte verschijning aan het einde van de laatste film, Spectre, maar zal veel meer schermtijd krijgen in No Time to Die. Voor de 25e James Bond-film werden vijf Aston Martin DB5’s gebouwd, elk met een rolkooi en een hydraulisch handrem om spectaculair door de bochten te driften.

In deze video moeten Vettel en Stroll zoals gezegd een aantal stunts doen met klassieker. Stunt driver Mark Higgins laat één keer zien hoe het moet en vervolgens moeten de Aston Martin F1-coureurs het zo goed mogelijk nadoen. Kunnen Vettel en Stroll een beetje driften en donuts draaien?

Samen met de DB5, zullen de Aston Martin DBS Superleggera, een Valhalla-prototype en een V8 Vantage die voor het laatst werd gezien in The Living Daylights uit 1987, ook verschijnen in No Time to Die.

Video: Vettel en Stroll doen stunts met een Aston Martin DB5

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lamborghini Aventador SVJ naar 344 kmh op Autobahn

Lamborghini Aventador SVJ naar 344 km/h op Autobahn

James May geeft commentaar op auto’s van YouTubers Pt 3

James May geeft commentaar op auto’s van YouTubers Pt 3