in

Vettel’s laatste boordradio tijdens afscheid F1

Sebastian Vettel heeft zijn laatste Formule 1-race gereden. De viervoudig wereldkampioen neemt na 300 races in de koningsklasse afscheid van zijn geliefde sport. Het hele weekend stond in het teken van ‘Danke Seb’, waarbij verschillende coureurs een eerbetoon brachten aan de Duitser.

Tijdens zijn laatste race als Formule 1-coureur wist Vettel nog één puntje binnen te slepen voor Aston Martin. Het bleek één punt te weinig om concurrent Alfa Romeo te verslaan in het constructeurskampioenschap. Hoewel de laatste twee jaren sportief gezien teleurstellend waren voor Vettel, zegt hij er veel van geleerd te hebben. Vooral dat het privilege is om Formule 1-coureur te zijn.

Na de Grand Prix van Abu Dhabi bedankt Sebastian Vettel nog eenmaal zijn team en twee personen in het bijzonder, zijn personal coach Antti en PR-manager Britta.

Video: Vettel’s laatste boordradio tijdens afscheid F1

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video