in

De RoboTruck is een hilarisch slechte Cybertruck Clone

De Tesla Cybertruck schijnt zich in de afrondende fase van zijn ontwikkeling te bevinden. Al schreven we dat in maart ook al en ondertussen is er nog steeds geen productiemodel verschenen. Wat er wel is verschenen, is een bizar slechte clone genaamd ‘Robotruck’ en die werd aan het publiek getoond tijdens de Los Angeles Auto Show.

De namaak-versie van de Tesla Cybertruck werd een van de grootste sterren van de show, maar niet in positieve zin. De bouwkwaliteit van de ‘Robotruck’ is zo slecht dat het hilarisch is en daarom is het opvallend dat de creatie van Aitekx een prominente plek toebedeeld kreeg, bij de ingang van de Los Angeles Auto Show.

De journalisten van Autopian besloten de Aitekx Robotruck wat nader te bekijken en ontdekken wat de namaak Cybertruck eigenlijk is. De resultaten zijn een prachtige mix van ongemakkelijk, dramatisch slecht en verrassend. Zo zijn er aanzienlijke panel gaps en is er kit aangebracht om panelen te bevestigen. Daarnaast lijkt de LED-verlichting afkomstig te zijn van de Action en zijn er ramen gebruikt van een Toyota. Alles duidt erop dat dit een haastklus is geweest van een beunhaas.

Het mooiste aan deze video is nog wel de mysterieuze man genaamd ‘Ed’. Hij claimt dat de RoboTruck helemaal niet op de Cybertruck lijkt en probeert de journalisten te overtuigen van de verschillen. Niet veel later geeft hij toe dat de truck inderdaad dramatisch is en probeert zelfs een verklaring op te nemen voor zijn baas dat het een slecht plan was om de RoboTruck in deze staat te tonen.

Het wordt met de minuut gekker in deze video, dus ga er even goed voor zitten want dit is genieten!

Video: Aitekx Robotruck nader bekeken

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Ford Mustang GT3

Ford Mustang GT3 arriveert met veel kabaal in Europa

Dragracen met een 900 pk BMW M140i!