in

Nieuwe Tesla Cybertruck getoond met diverse updates

De Tesla Cybertruck werd in november 2019 voor het eerst aan de wereld gepresenteerd. Destijds was de planning dat de truck eind 2021 leverbaar zou zijn, maar diverse vertragingen en tegenslagen hebben ervoor gezorgd dat de Cybertruck pas dit jaar in productie gaat.

Tijdens Tesla’s Invester Day werd de Cybertruck tentoongesteld met diverse updates. In de eerste video hieronder, gefilmd met een drone, zien we een glazen dak en zwarte tonneaucover op de elektrische pick-up. Als je goed kijkt zie je dat de Cybertruck nu ook spiegels, een ruitenwisser en andere verlichting heeft. Iets wat het eerste prototype niet had, maar wat natuurlijk verplicht is om deel te nemen aan het verkeer.

In de tweede video we nog meer wijzigingen, zoals een ietwat vierkant stuurwiel in plaats van het Yoke stuurwiel, een inklapbare achterbank, nieuwe velgen en een zwart afgewerkte laadbak met diverse stopcontacten.

De Tesla Cybertruck is een van de meest geanticipeerde voertuigen voor 2023 en we zijn benieuwd hoe de definitieve productieversie eruit ziet en rijdt.

Video: Nieuwe Tesla Cybertruck met diverse updates

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

1936 Auto Union Type C laat zijn 6.0-liter V16 brullen in St. Moritz

1936 Auto Union Type C laat zijn 6.0-liter V16 brullen in St. Moritz

Ferrari SF90 met dakkoffer ontmoet nieuw Ferrari prototype

Ferrari SF90 met dakkoffer ontmoet nieuw Ferrari prototype