in

VKV City Racing 2014 Highlights

Zondag was de tiende editie van VKV City Racing, met ruim 600.000 bezoekers werd het recordaantal van 500.000 in 2011 overtroffen. Dit jaar stonden er twee Formule 1 scuderia’s op het programma, Ferrari met Kimi Raikkonen en Toro Rosso met Max Verstappen.

Zoals we gister al zagen verliep de demonstratie van Max Verstappen niet geheel van een leien dakje, hij reed de voorvleugel van zijn auto. De sceptici grepen dit moment aan om het bekende ‘zie je wel dat hij te jong is’ te roepen, maar dit is wel meer coureurs overkomen en Max had pas één keer met de auto gereden. Niets aan de hand dus en hij maakte zijn demonstratie gewoon af.

Organisator Robert Heilbron sprak van een bijzondere tiende editie: “Ik ben enorm trots op deze tiende editie van VKV City Racing. Het was een enerverende dag, met enkele onverwachte momenten en als je dan de blije gezichten langs de kant ziet en hoort hoeveel mensen afkomen op ons evenement, dan kun je alleen maar trots zijn. Ik wil iedereen en met name de VKV Groep bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische dag.”

Mocht je de hoogtepunten van VKV City Racing 2014 nog eens willen zien dan kun je hieronder een uitgebreide samenvatting bekijken.

Video: VKV City Racing 2014 Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche spint vlak voor Westfield bij Schwedenkreuz

Porsche spint vlak voor Westfield bij Schwedenkreuz

Zijn dit de ergste verkeersdrempels ter wereld?

Zijn dit de ergste verkeersdrempels ter wereld?