in

Vossen Wheels op een Bugatti Chiron

Een auto voorzien van een nieuw setje wielen is normaal gesproken niet zo’n probleem, tenzij je iets heel bijzonders bezit zoals een Bugatti Chiron.

De Chiron is uitgerust met op maat gemaakte banden welke $30.000 kosten. De banden zitten aan de velg vastgelijmd en dat maakt het wisselen van banden een kostbare aangelegenheid, helemaal omdat na 4 sets banden de velgen ook vervangen moeten worden.

Mocht Michel Perridon toe zijn aan nieuwe velgen, dan kan hij aankloppen bij Vossen Wheels. De velgenboer heeft de LC2-C1 ontwikkeld voor de Chiron, een gespleten vijf-spaaks patroon met een geborsteld uiterlijk en een Light Smoke-afwerking. De centrale wieldop kan tevens voorzien worden van het Bugatti-logo.

De prijs voor deze velgen op een Bugatti Chiron is, afhankelijk van de wensen van de klant, minstens $6.000. Een schijntje voor een Bugatti-bezitter.

Video: Vossen Wheels op een Bugatti Chiron

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Sky-Sports-analyseert-de-overwinning-van-Max-in-Oostenrijk

Sky Sports analyseert de overwinning van Max in Oostenrijk

BMW Z4 Roadster 3.0

Deze bestuurder reed al 450.000 km in zijn BMW Z4 Roadster 3.0i