in

Vrouw in BMW M4 gebruikt rotonde als springschans

Op donderdagochtend 13 februari reed de 27-jarige Marisela Ovalle in niet geheel nuchtere toestand in een BMW M4 door Long Beach, California. De vrouw zag op een kruising een rotonde over het hoofd en vloog vervolgens met de sportauto tientallen meters door de lucht.

Bewakingscamera’s die op het kruispunt gericht stonden tonen hoe de M4 midden op de weg rijdt, een stopbord negeert en vervolgens recht over de rotonde afvliegt. Op die rotonde lag een rots van bijna 140 kg, door de kracht waarmee de BMW het rotsblok raakte vloog de rots tegen de achterkant van een verderop geparkeerde Chevrolet Camaro.

De BMW M4 kwam na zijn vlucht tot stilstand tegen een Mazda 3, de bestuurster raakte niet gewond bij de crash en werd gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed. Ze wordt vastgehouden op een borg van $30.000.

Rotonde vliegen gebeurt overigens wel vaker, kijk maar eens naar deze Peugeot of deze Renault.

Via: Carscoops

Video: Vrouw in BMW M4 gebruikt rotonde als springschans

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

McLaren MCL35

Carlos Sainz en Lando Norris reageren op McLaren MCL35

Nieuwe Audi RS6 racet tegen Tesla Model 3 Performance

Nieuwe Audi RS6 racet tegen Tesla Model 3 Performance